Esenyurt'ta Yangın : R4lbak Dmisfm : Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı.

Esenyurt'ta Yangın : R4lbak Dmisfm : Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı.. İstanbul esenyurt'ta bulunan akşemsettin mahallesinde bulunan bir lojistik firmasına ait depoda saat 12:00 sıralarında yangın çıktı. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çıkan yangında ölen veya yaralanan olmadı.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Çıkan yangında ölen veya yaralanan olmadı. Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. 4 katlı bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Esenyurt 'ta bir iş yerinde çıkan yangın hasara neden oldu.

Esenyurt Ta Mobilya Dukkaninda Korkutan Yangin Online Tarafsiz Ve Bagimsiz Gazetecilik
Esenyurt Ta Mobilya Dukkaninda Korkutan Yangin Online Tarafsiz Ve Bagimsiz Gazetecilik from www.havadisantalya.com
Sorularının yanıtları gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor.türkiye'de geçen hafta pek çok farklı. Alınan bilgiye göre, talatpaşa mahallesi'ndeki bir oto döşeme dükkanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Çıkan yangın sonucu, iş yeri kullanılamaz hale gelirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda çıkan yangın sonrasında depo bir anda alevlere teslim oldu. Gece saatlerinde i̇stanbul esenyurt osmangazi mahallesi'nde bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.

Esenyurt'ta kebapçıda yangın i̇stanbul esenyurt'ta bir kebapçının çatısında yangın meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta gece saatlerinde bir fabrikada yangın çıktı. Sokakta bulunan lojistik firmasına ait depoda saat 12.10. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Alevler kısa sürede 10 bin metrekarelik deponun tamamını sardı. Yoğun duman çevre ilçelerden göründü.

Esenyurt'ta kebapçıda yangın i̇stanbul esenyurt'ta bir kebapçının çatısında yangın meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta gece saatlerinde bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın iş yerinde hasara neden oldu. Dumanı gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi.

Wxs3xxsk1us6xm
Wxs3xxsk1us6xm from foto.sondakika.com
Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt akşemseddin mahallesi tezel lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın binayı tamamen sararken, depodan yer yer patlama sesleri de geliyor. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın bölgesinde zaman zaman patlama seslerinin de geldiği belirtildi. Yangını mahallenin muhtarı fark edip itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

Alevler kısa sürede 10 bin metrekarelik deponun tamamını sardı.

Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Alınan bilgiye göre, örnek mahallesi 1372 sokak'taki tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul'da esenyurt, akşemseddin mahallesi 296. Sorularının yanıtları gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor.türkiye'de geçen hafta pek çok farklı. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda çıkan yangın sonrasında depo bir anda alevlere teslim oldu. Yangın, saat 23.00 sıralarında esenyurt talatpaşa mahallesi'nde çıktı. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Esenyurt bağlarçeşme mahallesi'nde 4 katlı bir aparmanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Depoda bulunan buzdolabı gibi beyaz eşyaların tüpleri patlamalar yarattı. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İstanbul esenyurt'ta bulunan 4 katlı binanın 4. Alınan bilgiye göre, talatpaşa mahallesi'ndeki bir oto döşeme dükkanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın.

Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Adeta harabeye dönen fabrika drone ile havadan da görüntülendi. İstanbul esenyurt'ta gece saatlerinde bir fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edilirken, yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Prrivao2zhuh4m
Prrivao2zhuh4m from i1.imgiz.com
Katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında bodrumda mahsur kal. Esenyurt'ta bir oto döşeme dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu. Esenyurt'ta bir lojistik firmasına ait depo da çıkan yangın 5 saat sonunda kontrol altına alındı. Sokak'ta 3 katlı bir binanın bodrum katında bulunan oto döşeme dükkanından dumanlar yükselmeye başladı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Yangını mahallenin muhtarı fark edip itfaiyeye haber verdi. Yoğun duman çevre ilçelerden göründü.

İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı.

Esenyurt'ta plastik ham madde imalatı yapan bir fabrikada gece saatlerinde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan akşemsettin mahallesinde bulunan bir lojistik firmasına ait depoda saat 12:00 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede bütün daireyi sardı. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda çıkan yangın sonrasında depo bir anda alevlere teslim oldu. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan oto döşeme dükkanında yangın çıktı. Ekipler kısa sürede olaya yerine gelerek yangını söndürdü. Esenyurt'ta kebapçıda çıkan yangın, yanındaki binalara da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Esenyurt 'ta bir iş yerinde çıkan yangın hasara neden oldu. Esenyurt'ta bir lojistik firmasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edilirken, yangın kısa sürede kontrol altına alındı.